Laat je niet natregenen

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat. Dat is een liedje dat in de herfst veel zal worden gezongen en het lijkt dit jaar al vroeg herfst te zijn! Natuurlijk heeft regen niet alleen nadelen, want naast dat het klam, nat en koud is geeft het ook de planten water en zorgt het voor leuke promotiemogelijkheden.

Zo is een bedrukte paraplu natuurlijk een traditioneel topgeschenk. Een paraplu is uitstekend te bedrukken en in vele maten en soorten te bestellen. Zo zijn er opvouwbare paraplu’s, stormparaplu’s en normale paraplu’s. De bedrukking van een paraplu werkt per segment en is daardoor in diverse prijsklassen beschikbaar.

Het is zelfs mogelijk om 8 verschillende logo’s en teksten in verschillende kleuren op de paraplu te laten drukken, maar ook een eenvoudig logo op 1 segment is gewoon te regelen. Een paraplu is een echt gebruiksproduct en heeft daardoor het voordeel dat mensen het product vaak laten zien en doorgeven aan andere personen. Op die manier stopt de promotie pas wanneer het artikel niet meer bruikbaar is.

Een andere regenstopper is de Poncho. Poncho’s zijn vaak wel wegwerpartikelen maar zijn dan ook erg goedkoop in aanschaf. Poncho’s zijn ideale weggevers bij festivals, evenementen en als verkoopproduct. Ook onze poncho’s zijn in diverse kleuren te bedrukken maar kennen vaak slechts 1 a 2 drukposities.
Geïnteresseerd in een ander leuk product? Neem dan een kijkje op onze herftpagina, bekijk ons volledige assortiment of neem contact met ons op via mail of telefoon.

15 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 250,-
Laagste prijs garantie
Alleen topproducten