Herfst is coming!

Tijdens het schrijven van dit artikel is het nog niet te merken, maar het einde van de zomer komt er toch echt aan! Vandaag is waarschijnlijk de laatste dag dat het kwik boven de 25 graden uit gaat komen en dus kunnen we langzaam afscheid gaan nemen van onze strandballenzonnebrillen en caps.

De zomer van 2020 zal als opmerkelijk de boeken in gaan. De zomer kwam half juni op gang en eind juni werd de eerste echt heel erg warme mooie week genoteerd. Daarna was het wachten tot Augustus op de nieuwe golf van warmte en deze hittegolf hield maar liefst 13 dagen aan. Toch zijn de tropische dagen na vandaag ten einde en kan de korte broek en het t-shirt langzaam weer richting zolder worden verplaatst.

Ook in de relatiegeschenken branche zijn seizoenen erg belangrijk. In de winter verkopen wij logischerwijs minder strandballen en in de zomer is de muts een stuk minder populair! Dat is ook een van de redenen dat wij ons assortiment continue up to date houden. Vrijwel wekelijks voegen wij een aantal nieuwe producten toe en worden oude producten uit het assortiment gehaald. Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en houden wij onze verkopers scherp!

Nu is het dus tijd voor het herfstseizoen waar producten als paraplu’sponcho’s en warmere kleding het goed doen! Ook traditionele producten als pennenaanstekers en zadelhoesjes scoren goed in dit natte seizoen. Zoals u van ons gewend bent zijn al deze producten te bedrukken!

15 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 250,-
Laagste prijs garantie
Alleen topproducten