Hulp nodig?

Bel of stuur een email, dan helpen wij u graag verder.

038 – 423 45 00

info@promothing.nl

Veelgestelde vragen

Zadelhoesjes

Waar bent u mee opgezadeld?

Een van de meest eenvoudige relatiegeschenken is ook een van de meest effectieve. Is uw bedrijf of stichting gevestigd in een grote stad of wilt u simpelweg uw bereik in de stad vergroten dan is de zadelhoes een van de meest effectieve geschenken. Het voordeel van de zadelhoes is dat deze naast zijn gunstige prijs enorm in het oog springt. Wie kent niet de studentensteden met honderden kleurrijke zadels in de binnenstad.

Het zadelhoesje is niet alleen voor uw marketing een goede aanschaf, het product heeft natuurlijk ook een praktisch nut. Wanneer een zadelhoesje om uw zadel heen gevouwen is blijft uw zadel heerlijk droog en heeft u geen last van een nat zadel na de regen. Bovendien vindt u uw fiets eenvoudig terug wanneer uw zadelhoesje in het oog springt!

Bij Promothing zijn zadelhoesjes een van onze specialiteiten. Wij hebben een groot aanbod in alle denkbare kleuren beschikbaar. Bovendien zijn onze prijzen enorm competitief. Neem eens een kijkje wanneer uw overtuigt bent van de kracht van zadelhoesjes!

100% rPET zadelhoes

100% rPET Zadelhoes Zwart.
Vanaf 0,92

100% rPET zadelhoes

100% rPET Zadelhoes Wit.
Vanaf 0,92

Budget RPET zadelhoes

Budget RPET zadelhoes zwart. verkrijgbaar in 4 kleuren
Vanaf 0.61

Budget RPET zadelhoes

Budget RPET zadelhoes wit.
Vanaf 0.61

Budget RPET zadelhoes

Budget RPET zadelhoes blauw.
Vanaf 0.61

Budget RPET zadelhoes

Budget RPET zadelhoes rood.
Vanaf 0.61