Veelgestelde vragen

U kunt eenvoudig bestellen op de volgende manier:

 • Kies uw artikel
 • Via de logische stappen kunt u dit artikel naar wens maken
 • De producten liggen in het winkelwagenmandje, bestel nu of winkel nog even verder!

Nadat u een bestelling hebt geplaatst ontvangt u een mail van Promothing.nl. Mocht u die niet ontvangen, check dan eerst uw spamfolder of neem contact met ons op. Uw bestelling wordt in ons systeem opgenomen en u wordt op de hoogte gehouden via mails of u nog actie moet ondernemen. Wellicht moet u de bestelling betalen of reageren op een drukproef.

U kunt uw bestelling nog wijzigen of annuleren afhankelijk van de status van de bestelling. Zodra de productie al begonnen is met het bedrukken van uw artikelen of de (onbedrukte) artikelen verzonden zijn kunnen we geen wijziging of annulering meer doorvoeren. In dat geval zullen we de order versturen en factureren. In het proces daaraan voorafgaand is wellicht nog wel het een en ander mogelijk. Neem dan altijd even contact met ons op. Mochten er al kosten aan onze kan zijn gemaakt dan zullen wij die in overleg moeten doorberekenen.

Iedereen kan bij ons bestellen! Hou er als particulier wel rekening mee dat de prijzen exclusief BTW zijn.

U kunt een onbedrukt sample van het artikel aanvragen op de artikelpagina via de knop ”sample aanvragen” of ons een mailtje sturen. De prijs van het artikel wordt berekend en de verzendkosten zijn € 7,95 (excl. BTW).
Bij een vervolgbestelling van € 79,50 of meer (excl. BTW) worden de sample verzendkosten gecrediteerd.

Jazeker, u kunt een offerte aanvragen, die is altijd vrijblijvend. Vaak kunnen we bij aanvragen boven de € 1000,00 speciale prijzen afgeven. Heeft u de offerte goedgekeurd dan gaan we tot een bestelling over.

De levertijd verschilt per artikel. Onbedrukte artikelen worden binnen 1-5 werkdagen geleverd en met bedrukking binnen 8-10 werkdagen. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum of tijd nodig neem dan contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden voor een spoedlevering nagaan.

In principe kunnen alle artikelen vanaf 1 stuk besteld worden.
Voor bedrukte artikelen wordt doorgaans een minimale afname geadviseerd van 25 stuks.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden aan.

 • Op rekening
  Dit is alleen mogelijk voor scholen, overheidsinstellingen en bedrijven die staan ingeschreven in de kamer van koop handel. Daarnaast is het bestellen op rekening alleen mogelijk voor bedrijven die reeds klant zijn bij Promothing. De eerste bestelling dient te geschieden via één van onze andere betaalmethoden. Wij doen altijd eerst een onderzoek voordat u bij ons op rekening mag bestellen.
 • Directe bankoverschrijving
  Hierbij maakt u het volledige order bedrag over op onze rekening. Op uw bestelling vindt u onze bankgegevens.
 • iDEAL
  Veilig betalen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.
 • Creditcard
  Wij accepteren ook betalingen met Mastercard, Maestro, Visa en American Express.
 • Bancontact
  Als Belgische klant betaald u met Bancontact eenvoudig met uw eigen bankpas.

Het afleveradres kan vaak nog aangepast worden totdat uw bestelling in productie of verzonden is.
Het factuuradres kan ook nog na levering aangepast worden maar we hebben wel het vriendelijke verzoek dit voor  levering juist en volledig aan ons op te geven.

Wanneer er sprake is van een intracommunautaire levering en wij de goederen leveren in België en u als Belgische klant een geldig BTW nummer heeft kunnen we een factuur opmaken zonder BTW.

Neem in dit geval voor het bestellen even contact met ons op.

U betaalt een vast bedrag van € 9,95 excl btw per zending naar 1 adres in Nederland en België. Vanaf een orderbedrag van € 250,00 excl. btw verzenden wij franco naar 1 adres in Nederland en België.

Voor een sample aanvraag zijn de verzendkosten € 7,95 excl. BTW.

Wij werken met verschillende partners en magazijnen in Nederland en in Europa die uw bestelde artikelen vaak zo snel mogelijk rechtstreeks bij u afleveren. Hierdoor moeten we wat hogere verzendkosten rekenen als een webshop die alles vanuit Nederland kan versturen. Daarbij zijn onze marges laag en zit er niet al een deel van de verzendkosten in de prijs per artikel verwerkt zoals dat bij andere webshops met lage of gratis verzendkosten vaak wel het geval is.

Dit verschilt per artikel en magazijn waaruit het verzonden wordt.
Als u bestelling verzonden is mailen we de track & trace informatie van de vervoerder.

Alleen onbedrukte artikelen kunnen retour gestuurd worden. De kosten van het retourneren zijn in dit geval voor eigen rekening. Neem binnen 14 dagen contact met ons op voor de retour instructies via info@promothing.nl of bel naar 038-4234500.

Bedrukte artikelen zijn maatwerk producten en hierop is het wettelijk bepaalde herroepingsrecht niet van toepassing.

Mocht u niet tevreden zijn over de geleverde artikelen (met bedrukking) neem dan contact met ons op en dan doen we er alles aan om tot een passende oplossing te komen.

15 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 250,-
Laagste prijs garantie
Alleen topproducten