Promothing – Relatiegeschenken en Promotiemiddelen voor een scherpe prijs!

Wie zijn wij?

Promothing is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar relatiegeschenken en promotiemiddelen levert. Wij hebben in deze jaren een groot assortiment opgebouwd waarvan het grootste deel kan worden bedrukt. Daarbij geven wij extra aandacht voor producten die duurzaam vervaardigd zijn of duurzaamheid promoten. Ons personeel heeft veel ervaring en kennis op het gebied van relatiegeschenken, druktechnieken en de mogelijkheden tot custom-made producties. Wij zijn kortom de ideale partner wanneer u op zoek bent naar relatiegeschenken of promotiematerialen.

Wat doen wij?

U kunt bij ons eenvoudig en snel relatiegeschenken bestellen. Wanneer u een product op onze website heeft gevonden dat perfect bij uw bedrijf of stichting past kunt u hier direct een prijs bij berekenen of offerte aanvragen. Wij gaan dan onmiddellijk met uw artwork aan de slag en leveren u een drukproef aan. Wanneer u deze proef akkoord geeft starten wij de productie en kunt u uw relatiegeschenken snel aan de deur zien verschijnen.

Ideeen?

Heeft u bepaalde ideeën die u niet via de website duidelijk kunt maken neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee! Ook hebben wij nog een groot offline assortiment waarmee we u van dienst kunnen zijn. Wilt u liever langskomen en over uw geschenk praten onder het genot van een kopje koffie? Ook dat is natuurlijk mogelijk, komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom.

15 jaar ervaring
Gratis verzending vanaf € 250,-
Laagste prijs garantie
Alleen topproducten